preskoči na sadržaj

Osnovna škola Višnjevac

 > Naslovnica
Školske novosti

Vizualno-zvučne priče

Autor: Administrator , 3. 5. 2017.

U sklopu našeg EU projekta "Read for Fun, Fun to Read" od mnogobrojnih priča o superherojima odabrali smo dvije te napravili vizualno-zvučne priče. Priče su prikladne za osobe s posebnim potrebama - osobe koje ne vide, moći će čuti priče, a osobe koje ne čuju, moći će ih sami pročitati. Priče su napisali Mia Macan (6.a) i Tin Lazar (7.a). Mia je pisala o superjunakinji Naturi, a Tin o superjunaku Eco-Manu. Oboje naših superjunaka brinu se za okoliš. Zato smo u zvučnoj priči koristili fotografije našeg školskog dvorišta. Mia i Tin su i pročitali svoje priče, a u realizaciji ove projektne aktivnosti pomogli su nam roditelji našeg učenika, gospođa i gospodin Dragušica. Hvala im. Nadamo se da ćete uživati u slušanju i čitanju naših priča - Dvije priče o superjunacima. Za potrebe projekta napravljena je i verzija na engleskom jeziku Two tale heroes

Ostale naše priče o superjunacima možete pročitati i pogledati ilustracije na sigurnoj edukativnoj aplikaciji My storybook. Dovoljno je besplatno se registrirati i pogledati radove naših učenika. Zbirka priča - razni autori (Tirsa Habuda, Marija Špoljarić, Ana Dragić, Mia Macan, Filip Brandić, Tin Lazar, Jan Svoboda, Dora Klaić, Karlo Sebenji, Fabjan Hajba, Gabrijela Marinović), Puppy the superhero by Ana VranjkovićMy superhero by Marija KatalinDuck Jonatan by Jona PatkovićSuperpower Cherry by Adrian ĐukićGreen Superhero by Ana Sili.

Svi gore navedeni radovi naših učenika biti će predstavljeni i na inernetskoj stranici Erasmus Plus projekta "Read for Fun, Fun to Read" čiji link za pristup se nalazi u navigaciji lijevo na ovoj stranici. 
Koliko je sati?

Raspored zvona

Vremenska prognoza
E - DNEVNIK ZA UČENIKE I RODITELJE

                                                                                                                   

Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Tražilice

Društvene mreže

  

TV program

Anketa
Treba li već u osnovnoj školi započeti edukaciju učenika za odgovorno roditeljstvo i obitelj?UPISI U SREDNJU

                                                                                             

kamo nakon osnovne?
e-novine

  

 

E-knjižnica

CMS za škole logo
Osnovna škola Višnjevac / Crni put 41, HR-31220 Višnjevac / os-visnjevac.skole.hr / ured@os-visnjevac.skole.hr
preskoči na navigaciju