2021-06-01 12:29:01

Upisi u 1. razred za školsku godinu 2021./2022.

U ponedjeljak i utorak 7. i 8. lipnja 2021. u vremenu od 8-12 i od 15-19 sati su upisi u prvi razred. Na upis treba doći jedan od roditelja (nije potrebno povesti dijete).

Roditelj treba ponijeti osobnu iskaznicu i svoju olovku. Epidemiološke mjere  su obavezne – maska i mjerenje temperature.

Na upisu će roditelj ispuniti Upisnicu (osnovni podaci o djetetu).

Isto tako molimo sve roditelje koji će doći na upis da odluče žele li da njihovo dijete pohađa izbornu nastavu ili produženi boravak kako bi mogli potpisati odgovarajuće Privole.

Izborni predmeti u 1. razredu su:

- nastava informatike (2 sata tjedno)

- nastava rkt. vjeronauka (2 sata tjedno)

- nastava njegovanja jezika i kulture model C – slovački jezik (2 sata tjedno)

Roditelj može odabrati 1 program izborne nastave, dva programa  ili sva tri programa. Isto tako roditelj se može odlučiti da njegovo dijete ne pohađa niti jedan od navedenih programa. Napominjemo da je izborna nastava obavezna, ako se odabere, brojčano se ocjenjuje, ulazi u prosjek ocjena za opći uspjeh, upisuju se izostanci u slučaju izostanka  te se ispisati iz programa može tek na kraju školske godine!

Produženi boravak će se organizirati za učenike čiji roditelji to odaberu s obzirom na upute Grada Osijeka i epidemiološku situaciju koja bude na početku iduće školske godine. 

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mail prvirazred2021@gmail.com ili na tel. pedagoginje Melita Krstić (mob: 0912426104).


Osnovna škola Višnjevac