preskoči na sadržaj

Osnovna škola Višnjevac

 

Upute za pristupnike

Agencija za odgoj i obrazovanje u Zagrebu imenovala je OŠ Višnjevac u Višnjevcu/Osijeku sjedištem Ispitnog povjerenstva za polaganje stručnih ispita za učitelje glazbene kulture s područja Požeško-slavonske  županije, Virovitičko-podravske županije, Brodsko-posavske županije, Vukovarsko- srijemske županije i Osječko- baranjske županije. Predsjednica ispitnog povjerenstva je viša savjetnica za glazbenu kulturu i glazbenu umjetnost Daria Kurtić, prof. (daria.kurtic@azoo.hr).

Ostali su članovi ispitnog povjerenstva:

doc. dr. sc. Jasna Šulentić Begić, Odsjek za glazbenu umjetnost, Akademija za umjetnost i kulturu, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, ispitivačica metodike

Alma Mance, prof., učiteljica glazbene kulture, mentorica, OŠ Višnjevac u Višnjevcu/Osijeku, mentor na stručnom ispitu

Dane Končar, prof., ravnatelj OŠ Višnjevac u Višnjevcu/Osijeku član Ispitnog povjerenstva

Tanja Šustić, prof., učiteljica hrvatskog jezika, OŠ Višnjevac u Višnjevcu/Osijeku članica Ispitnog povjerenstva

 

Ispitni rokovi:


od 15. siječnja do 1. ožujka –zimski rok
od 15. travnja do 1. lipnja – proljetni rok
od 1. listopada do 15. studenoga – jesenski rok.


Ljubazno molimo da svoj dolazak mentorici u školu na konzultacije na vrijeme najavite elektroničkom poštom (alma.mance@gmail.com) koja će vam dati sve potrebne informacije.

Mentorica će vas u dogovoreno vrijeme primiti i pomoći vam savjetima i prijedlozima oko izvedbe javnog sata nakon što ukratko izložite kako ste zamislili održati svoj sat.

Na stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje u Zagrebu mogu se pogledati svi Pravilnici i Zakoni koji služe za pripremu polaganja stručnog ispita. U tijeku je CKR odgoja i obrazovanja. Molimo vas da redovito pratite stranice MZO i novosti koje se događaju u području obrazovanja.

Svakako ne zaboravite pitati mentoricu za specifičnosti razreda u kojem izvodite ogledni sat.

OŠ Višnjevac u glazbenoj učionici ima pametnu ploču, pristup brzom internetu, LCD projektor, mini-liniju, električni klavir i svu ostalu tehniku neophodnu za uspješnu izvedbu nastavnoga sata.

Ispit se prijavljuje najkasnije 30 dana prije početka ispitnog roka (u slučaju ponovnog polaganja ispita ili dijela ispita, potrebno je poslati prijavnicu zajedno s dokazom o plaćenim troškovima). Dokumentacija kojom se prijavljuje stručni ispit propisana je člankom 14. Pravilnika o polaganju stručnog ispita učitelja i stručnih suradnika u osnovnom školstvu i nastavnika u srednjem školstvu. Prijavi je potrebno priložiti i dokaz o plaćenim troškovima.

Na stručni ispit obvezno ponesite kopiju uplatnice i identifikacijsku ispravu.

Popis prijavljenih pristupnika za pojedini ispitni rok s naznakom datuma, vremena, mjesta i škole u kojoj će se održati stručni ispit objavljuje se na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje (www.azoo.hr) najkasnije 8 dana prije početka održavanja stručnog ispita. U istom vremenu od mentora možete saznati nastavnu temu/jedinicu za ogledni sat.

U slučaju obavljanja pripravničkoga staža u statusu stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnoga odnosa ili u slučaju ponavljanja dijelova stručnoga ispita ili ispita u cijelosti potrebno je uz prijavu ispita priložiti dokaz o plaćenim troškovima.

Opću uplatnicu treba popuniti sljedećim podacima:

PRIMATELJ: Osnovna škola Višnjevac, Crni put 41, 31220 Višnjevac
IZNOS UPLATE: prema iznosima za pojedine dijelove ispita ili ispit u cijelosti
IBAN ŠKOLE: HR0725000091102024112
U pozivu na broj navedite svoj OIB.

Troškovi cjelokupnog stručnog ispita su 586 kn.

Troškovi stručnog ispita po dijelovima iznose:
– pisani dio, praktični dio i usmeni dio ispita 586 kn
– pisani dio i usmeni dio ispita 415,80 kn
– praktični dio i usmeni sat 475,20 kn
– usmeni dio ispita 237,60 kn

Za dodatna pitanja o uplati možete se obratiti u računovodstvo OŠ Višnjevac, Višnjevac na broj telefona: 031/310-182 računovođa Sanja Varga, mag. ekonomije.

Cjelovita obavijest o polaganju stručnoga ispita za pojedini ispitni rok objavljuju se na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje – www.azoo.hr, najkasnije 8 dana prije početka održavanja stručnih ispita. Pristupnici se nakon pročitane obavijesti o stručnom ispitu trebaju e-poštom javiti nadležnoj savjetnici.

PRISTUPNICI NEĆE MOĆI PRISTUPITI POLAGANJU STRUČNOGA ISPITA AKO NE DOSTAVE SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU ( I  POTVRDU O PLAĆANJU TROŠKOVA) U AGENCIJU ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE . DOKUMENTACIJA MORA BITI OVJERENA ŽIGOM ŠKOLE I UZ POTPIS RAVNATELJA

AKO PRISTUPNIK NIJE U MOGUĆNOSTI PRISTUPITI POLAGANJU STRUČNOGA ISPITA, DUŽAN JE O TOME OBAVIJESTITI ŠKOLU KOJA GA JE PRIJAVILA ZA POLAGANJE.

ŠKOLA JE DUŽNA POSLATI DOPIS AGENCIJI ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE (ZEMALJSKOM POŠTOM) S OBRAZLOŽENJEM RAZLOGA ZBOG KOJEG PRISTUPNIK NIJE PRISTUPIO POLAGANJU 7 DANA PRIJE ISPITNOG ROKA UTVRĐENOG PRAVILNIKOM.

Svim pristupnicima želimo uspješno polaganje stručnog ispita.


RASPORED ZVONA

                                                                                                 

                                                                                          RASPORED ZVONA

Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Tražilice

Društvene mreže

  

TV program

UPISI U SREDNJU

                                                                                             

kamo nakon osnovne?
e-novine

  

 

E-knjižnica

CMS za škole logo
Osnovna škola Višnjevac / Crni put 41, HR-31220 Višnjevac / os-visnjevac.skole.hr / ured@os-visnjevac.skole.hr
preskoči na navigaciju