preskoči na sadržaj

Osnovna škola Višnjevac

 > Naslovnica
Školske novosti

Organizacija nastave za početak 2. polugodišta školske godine 2020./2021.

Autor: Administrator , 14. 1. 2021. 12:49

Temeljem Zaključaka Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Stožera gradova i općina na području Osječko-baranjske županije te sukladno stajalištu Ministarstva znanosti i obrazovanja obavještavamo Vas o načinu početka 2. polugodišta šk. god. 2020./2021.

Učenici razredne nastave (1.-4.r) od ponedjeljka 18. siječnja 2021. započinju nastavu u prostoru škole. Raspored B tjedan. Parni razredi (2. i 4. r.) jutarnja smjena, a neparni razredi (1. i 3.) poslijepodnevna smjena. Sat traje kao i u 1. polugodištu 40 minuta. Ulazak u zgradu 7:50, odnosno 13:50 h. I dalje se pridržavamo svih epidemioloških mjera kao i u prvom polugodištu. Produženi boravak radi prema uobičajenom rasporedu. Prehrana za učenike je organizirana na način kao i u 1. polugodištu.

Učenici predmetne nastave (5.-8. r.) od ponedjeljka 18. siječnja 2021. započinju s nastavom na daljinu, odnosno učenici prate nastavu od svojih kuća. Nastava započinje prema rasporedu B tjedna. Parni razredi (6. i 8. r) su jutarnja smjena, a neparni razredi (5. i 7.r.) su poslijepodnevna smjena. Nastava se odvija putem aplikacije Google učionica i učenici se u realnom vremenu, prema rasporedu, prijavljuju u određeni predmet. Nastava počinje u 8:00 sati, odnosno u 14:00 sati. Sat traje 40 min. Učenici su obavezni redovito se, prema rasporedu, prijavljivati u google učionice i pratiti upute predmetnih nastavnika. Izostanci će se redovito bilježiti i u slučaju ne prijavljivanja u google učionice to će se smatrati kao izostanak s redovite nastave i biti će ga potrebno opravdati.  Mole se učenici da pripreme sav potreban pribor prema rasporedu prije početka nastave. U slučaju tehničkih poteškoća roditelji se mogu javiti razredniku. Ova organizacijska shema je za sada do 31. siječnja 2021. nakon čega očekujemo nove upute od strane Stožera i Ministarstva te ćemo Vas obavijestiti dođe li do kakvih izmjena.

 [više]

Božićna priča

Autor: Administrator , 23. 12. 2020. 14:22

Budući da ove godine nismo u mogućnosti primiti goste u našu školu putem ovog videa želimo svjedočiti o Božićnom duhu koji se, usprkos svemu, uvukao među učitelje i učenike. Pogledajte našu Božićnu priču.

Čestit Božić i sretna Nova godina!

 [više]

Obavijest o završetku polugodišta

Autor: Administrator , 18. 12. 2020. 09:48

U srijedu 23. prosinca 2020. zadnji je nastavni dan u ovom polugodištu. Tim povodom skraćena je nastava u utorak i srijedu 22. i 23. prosinca 2020. Nastavni sati traju 35 minuta, a poslijepodnevna smjena započinje u 14:00 sati. (Zbog epidemiološke situacije neće biti Božićne priredbe.) 

Od četvrtka 24. prosinca 2020. započinje zimski odmor za učenike. Zimski odmor će trajati zaključno do 15. siječnja 2021. godine. Prvi nastavni dan u drugom polugodištu je ponedjeljak 18. siječnja 2020. godine. Raspored je B tjedan - parni razredi (2., 4., 6. i 8. r.) ujutro, a neparni (1., 3., 5. i 7.r.) poslije podne.  

Sve molimo da prate internetsku stranicu škole na kojoj ćemo do početka drugog polugodišta donijeti detaljnije upute oko nastave u drugom polugodištu, posebno ako dođe do većih promjena zbog epidemiološke situacije. 

 [više]

Lampionada - dvije nagrade

Autor: Administrator , 9. 12. 2020. 08:21

27. puta za redom povodom Dana grada Osijeka organizirana je Lampionada. Organizatori ove aktivnosti su: Turistička zajednica Grada Osijeka, Grad Osijek, Društvo pedagoga tehničke kulture Osijek, Arheološki Muzej, Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka i Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije.

Zbog epidemije nije bilo moguće kao prijašnjih godina postaviti izložbu izrađenih lampiona u prostoru Arheološkog muzeja Osijek već smo fotografije izrađenih lampiona kojeg su izradili naši učenici poslali elektroničkim putem.

U sklopu ovogodišnje Lampionade učenici su sudjelovali u jednoj od sljedeće tri kategorije: kategorija „Grad Osijek“, kategorija „Kratki film do 30 sekundi“ i kategorija „Facebook nagradni natječaj“.

Osim lampiona koji su sudjelovali u kategoriji Facebook nagradnoj igri 10 lampiona naših učenika odabrano je za sudjelovanje u kategoriji „Grad Osijek“: Hannah Altmann 5.A, Andrej Marinović 5.B, Karla Čeple 5.B, Tea Slukan 5.B, Lukas Kučinac 5.B, Danijela Adamović 5.B, Dominik Jakopović 5.C, Gabriel Rukavina 5.C, Mihaela Janžek 6.A i Mihael Mikolin 6.C.

U kategoriji „Grad Osijek“ drugo mjesto osvojio je MIHAEL MIKOLIN iz 6.C i osvojili smo drugo mjesto s filmom izrade lampiona koji je snimila učiteljica tehničke kulture u kategoriji „Kratki film do 30 sekundi“. Čestitamo Mihaelu na izvanrednom uspjehu i svim učenicima koji su izradili lampione i sudjelovali u Lampionadi.

Poštujući sve propisane mjere proslavili smo 27. Lampionadu na Trgu Vatroslava Lisinskog, 02. prosinca s početkom u 18:00 gdje su pobjednicima uručene zaslužene nagrade te pustili pokoji lampion u zrak u čast proslave 27. Lampionade i rođendana grada Osijeka.

Naše lampione možete pogledati na internetskoj stranici škole.

Izvijestila: Jasna Gubo,prof.
 

 [više]

Zmajada - tri nagrade!

Autor: Administrator , 30. 11. 2020. 08:37

Ovogodišnja 49. Zmajada je održana nedavno, a ne u lipnju kao do sada zbog epidemiološke situacije. Zmajada je zajednička akcija Zajednice tehničke kulture Grada Osijeka i Aerokluba ”Osijek”, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i održala se na Sportskom aerodromu Osijek-Čepin.

Program je bio bogat i popračen raznovrsnim aktivnostima: predstavljanje rada Centra tehničke kulture, izložba motora, jedrilica, zrakoplova i zmajeva, izložba modela raketa, izložba oldtimera, te skokovi padobranaca. Tijekom cijele manifestacije svi su se pridržavali epidemioloških mjera.

Sudionici su se natjecali u kategorijama visine leta zmaja, kreativnosti i estetskom dojmu izrađenog zmaja i duljini leta izrađenih zrakoplovnih modela – klizača.

Naši učenici su osvojili tri nagrade. MANUEL HORVATIĆ iz 3.C osvojio je 2. mjesto u kategoriji kreatvinosti izrade zmaja, a HANNAH ALTMANN iz 5.A osvojila je 2. mjesto u kategoriji visine leta zmaja i 3. mjesto u kategoriji kreativnosti izrade zmaja. Čestitamo Hannah i Manuelu na izvanrednom uspjehu.

Izvijestila: Jasna Gubo, prof.

 [više]

Lampioni - poziv na glasanje

Autor: Administrator , 25. 11. 2020. 20:25

Povodom Dana Grada Osijeka, Turistička Zajednica Grada Osijeka i Zajednica tehničke kulture OBŽ je kroz aktivnost 27. Lampionade  pripremila nagradnu igru pod nazivom „Moj Lampion za dan Grada Osijeka 2020.“ u kojoj  sudjeluju  učenici osnovnih škola s područja grada Osijeka i bliže okolice uz prigodne nagrade.Autori lampiona naše škole koji sudjeluju u otvorenoj temi - Facebook ocjenjivanje su : Antun Ivankov 5.A,Fran Vrdoljak 5.A,Roberto Svalina 5.C i Jakob Veriga 5.C. Nagradna igra na Facebooku traje od 25.11. do 29.11.2020 zaključno sa 2100h.  Sve fotografije izrađenih lampiona objavljene su na Facebook stranici : https://www.facebook.com/pages/category/Art/Lampionada-Osijek-112291656906533/ 

Molimo sve učenike, učitelje, djelatnike naše škole, roditelje i članove obitelji da se svi "lajkanjem" uključimo u nagradnu igru.   

               Izvijestila Jasna Gubo, učiteljica tehničke kulture

 
 [više]

Dabar - izvor zanimljivih logičkih zadataka

Autor: Administrator , 23. 11. 2020. 13:22

U tjednu od 9. do 13. studenog učenici Osnovne škole Višnjevac prihvatili su izazov i priključili se nacionalnom natjecanju „Dabar“.

Dabar (Bebras) je međunarodna inicijativa koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima, nastavnicima i učenicima. U Hrvatskoj se provodi od 2016. godine, i sastavni je dio redovitog nastavnog plana i programa. Naša škola se aktivno uključuje svake godine. Sudjelovanjem u inicijativi želimo učenicima pokazati da računalo nije samo igračka za društvene mreže ili gledanje filmova nego izvor zanimljivih logičkih zadataka koji informatiku čine uzbudljivom. Preko 36 tisuća učenika sudjelovalo je u natjecanju. 

Ove godine, po prvi puta organiziran je i izazov za učitelje. U rješavanju Dabro zadataka sudjelovalo uz 36.491 učenika sudjelovalo je i petstotinjak učitelja iz cijele Hrvatske, a i neki učitelji naše škole.

Ponosni smo na sve sudionike Dabra koji su prihvatili izazov!

 [više]

Međunarodni dan dječjih prava

Autor: Administrator , 23. 11. 2020. 10:41

U petak 20. studenoga obilježavao se Međunarodni dan dječjih prava. U sklopu našeg Erasmus+ projekta „Exchanges of Digital Unity-Technology" (radni naslov: " Razmjena digitalnih tehnologija u nastavi“) vidjeli smo se putem zoom aplikacije s učenicima i učiteljima iz zemalja partnera ovog projekta Lativojom, Poljskom, Rumunjskom, Turskom i Šanjolskom. Ovaj kratki susret organizirala je Turska te su bili prisutni i predstavnici Agencije za obrazovanje iz Ankare. Našu školu i Hrvatsku su vrlo uspješno predstavili učenici 3.a razreda. Bilo je zanimljivo vidjeti djecu iz različitih zemalja i čuti njihove poruke. Uz neke manje tehničke poteškoće koje smo imali učenici 3.a su uspjeli poslati svoje poruke – Želimo se igrati s prijateljima! Želimo zagrliti svoje bake i djedove! Želimo sjediti u razredu u klupi uz svoje prijatelje! Želimo da nam se vrati naše djetinjstvo! Želimo da prestane korona! Snimku video konferencije možete pogledati ovdje

 [više]

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Autor: Administrator , 17. 11. 2020. 11:33

Svake godine, sredinom studenog prisjećamo se nekih od najtužnijih događaja u povijesti hrvatskog naroda, kako bližoj, tako i daljoj. Republika Hrvatska od ove godine obilježava jedan novi državni blagdan - Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje koji se obilježava 18. studenoga. Povodom te tužne obljetnice naši će učenici zapaliti svijeću u ime škole uz pridržavanje epidemioloških mjera i odati počast svim braniteljima i poginulim civilima te tako izraziti pijetet prema nevinim žrtvama. Iako smo u ovim vremenima fizički udaljeni imamo mogućnosti ujediniti se na druge načine i zahvaliti onima koji su podnijeli žrtvu kako bi mi bili slobodni.

Nekoliko fotografija pogledajte na našoj Facebook stranice.

Izvijestio: Mislav Zemljak, učitelj povijesti i geografije

 

 [više]

Državni blagdan

Autor: Administrator , 13. 11. 2020. 11:07

U srijedu 18. studenoga 2020. državni je blagdan - Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Zbog toga nema nastave. Redovita nastava je u četvrtak 19. studenoga 2020. raspored A tjedan (neprani prije podne, a parni poslije podne). 

 [više]

On line Smotra učeničkog zadrugarstva Republike Hrvatske

Autor: Administrator , 1. 11. 2020. 11:05

Prema preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje, zbog epidemije bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, 32. smotra učeničkog zadrugarstva održat će se od 26. - 30. listopada online. 

Ove godine naša učenička zadruga „Višnja“ sudjeluje na 32. smotri učeničkog zadrugarstva RH.

Našu zadrugu predstavit će vrijedna Keramičarska skupina pod vodstvom učiteljice likovne kulture Silvije Vukašinović, sa svojim uporabnim predmetima od gline oslikanim motivima višnje - magnetićima i podloškom za posudu.

Radove naših vrijednih keramičara i ostalih sudionika 32. smotre učeničkih zadruga možete pratiti na YouTube kanalu HUUZ-a https://www.youtube.com/playlist?list=PLghyi-D4Ae_3j1ifcLvbiKPQ2BiCRYyRa, od 26. listopada s početkom u 11 sati.

 [više]

Jesenski praznici

Autor: Administrator , 29. 10. 2020. 16:14

Od ove školske godine prema Kalendaru rada uvode se i jesenski praznici. Jesenski praznici za učenike su u ponedjeljak i utorak 2. i 3. studenoga 2020. Redovita nastava se nastavlja u srijedu 3. studenoga 2020. Raspored A tjedan (neparni razredi ujutro, a parni poslije podne). 

Ugodno provedite praznike smiley

 [više]

Nagrađeni u Prvom virtualnom natjecanju

Autor: Administrator , 21. 10. 2020. 17:51

U sklopu našeg Erasmus+ projekta „We are looking for future Olympic Star“ prošli tjedan smo podijelili i prve medalje našim učenicima 7. i 8.r. Kao što smo već ranije naveli ovo je projekt koji potiče bavljenje sportom te prihvaćanje zdravih životnih i prehrambenih navika. Projekt je započeo u rujnu 2019. godine. Nositelj projekta je škola iz Slovačke, a ostali partneri su iz Italije, Bugarske i Rumunjske. U studenome 2019. već smo posjetili naše partnere iz Bugarske o čemu smo i pisali na našoj internetskoj i Facebook stranici. Situacija s korona virusom malo je usporila realiziranje naših projektnih aktivnosti, ali projekt se i dalje nastavlja. Za sada ćemo raditi aktivnosti koje su planirne za rad u školi, a čim se stvore uvijeti nastavljamo s našim putovanjima.

Osim putovanja u zemlje partnere projekt predviđa virtualna natjecanja. Prvo virtualno natjecanje među učenicima bilo je cooper test (tračanje 12 minuta). Mjerenja smo odradili u listopadu 2019. i veljači 2020. godine. Prema pravilima projekta odvojeno se vrednuju djevojčice i dječaci s obzirom na godine. Na taj način smo imali 7 kategorija natjecanja dječaci/djevojčice 11 godina,  12 godina, 13 godina i samo dječaci 14 godina. Osim rangiranja po rezultatu, u ovom slučaju dužina u metrima koji su učenici uspjeli pretrčati tijekom 12 minuta, projekt predviđa i nagrađivanje učenika koji su postigli najbolji osobni napredak između dva mjerenja.    

Na taj način su nagrađeni:

7.a Luka Liović, Vita Dobrinić, Ana Puškadija, Ivor Begović, Ante Grgić i Tea Čalić.

7.b Klara Dodig, Lara Dodig, Hana Veić, David Muretić Gucek, Niko Mihaljević i Petra Bukvić.

7.c Tina Škrinjar i Lovro Mužar.

8.a Ivano Tojčić, Ivan Marcus Macdonald, Martina Paunović i Leonardo Petričević.

8.b Lana Lizak, Gabrijela Marinović, Leon Jurić, Fran Brandić i Lana Pavlović.

8.c Ivan Mihić, David Maue i Dora Petrović.

Još jednom čestitamo svim nagrađenima i najavljujemo nova virtualna natjecanja!

Fotografije sa dodjele medalja i diploma pogledajte na našoj Facebook stranici.

 [više]

Terenska nastava 3.b

Autor: Administrator , 21. 10. 2020. 06:46

Učenici 3.b i njihova učiteljica su 3.  listopada bili na terenskoj nastavi u šumi pored stare Drave. Istraživali su promjene u prirodi u jesen, pratili šumske živitinjske tragove, hodali po prirodnim preprekama, družili se, zabavljali, dijelili s prijateljima, a najvise učili u prirodi i od prirode. Bilo nam je vrlo lijepo i poučno,kao i uvijek. Nekoliko fotografija pogledajete na našoj Facebook stranici.

Izvijestila uciteljica Dunja Ham

 [više]

Dani Erasmusa

Autor: Administrator , 17. 10. 2020. 20:15

Dani Erasmusa (Erasmus Days) je prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu. Ove se godine održavaju od 15. do 17. listopada. 7.a razred zajedno s našim partnerima projekta „Science is all around us“ učenicima iz Turske, Portugala i Rumunjske napravili su kratki video kojim žele pokaziti sav pozitivan utjecaj, posebnosti, koristi i prednosi Erasmus+ projekata – Erasmus days 2020 – projekt Science is all around.

 

 [više]

Dan učitelja

Autor: Administrator , 1. 10. 2020. 14:31

Povodom Dana učitelja u ponedjeljak 5.10.2020. nastave neće biti. Redovita nastava se nastavlja u utorak 6.10.2020. raspored A tjedan - neparna smjena 1., 3., 5. i 7.r. ujutro, a 2., 4., 6. i 8. r. poslije podne. 

Sratan Vam Svjetski dan učitelja!

 [više]

Europski dan jezika

Autor: Administrator , 29. 9. 2020. 06:44

Europskih dan jezika obilježava se 26. rujna. Obilježava se od 2001. godine. Vijeće Europe želi na taj način vrednovati sve jezike, ljude koji govore više jezika te motivirati na učenje jezika. Učenici 6.a i njihova razrednica Petra Lang ove su se godine priključili našim partnerima iz Španjolske, Finske i Poljske kako bi zajedno obilježili ovaj dan. Učenici i učitelji poslali su važnu poruku „Izgradnja boljeg svijeta je odgovornost svih nas. Zaštitimo svoju budućnost sada!“ Kako poruka zvuči na katalonskom, bugarskom, engleskom, bambara (jedan od jezika države Mali), španjolskom, kineskom, arapskom, francuskom, baskijskom, talijanskom, japanskom, klingonskom, marokanskom, portugalskom, ruskom, ukrajinskom, finskom, njemačkom, grčkom, poljskom i hrvatskom poslušajte i pogledajte u videu European day of languages 2020

 [više]

Dva nova Erasmus+ projekta

Autor: Administrator , 26. 9. 2020. 09:02

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti naše učenike, roditelje i prijatelje škole da je naša škola prihvaćena kao škola partner u dva nova Erasmus + projektu. Erasmus + najveći je program Europske Unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Usmjeren je jačanju znanja i vještina učenika i učitelja, unapređivanju obrazovanja. Projekti u kojima ćemo sudjelovati  u sklopu su aktivnosti KA2.  Aktivnost KA2  podrazumijeva  razmjenu iskustava i znanja između zemalja partnera uključenih u projekt  putem mobilnosti (putovanja) među partnerima, te putem provođenja mnogobrojnih zanimljivih aktivnosti propisanih projektom.

Prvi novi projekt je pod nazivom „Exchanges of Digital Unity-Technology " (radni naslov: "Razmjena digitalnih tehnologija u nastavi“). Nositelj projekta je škola Zentas Maurinas Grobinas novada vidusskola iz grada Grobiņa, Latvia. Osim Latvie zemlje partneri u projektu su Turska (grad Ankara; škola Sincan Ilkokulu), Rumunjska (grad Jibou; škola Scoala Gimnaziala Lucian Blaga), Poljska (grad Janowiec; škola Zespol Szkol w Janowcu), Španjolska (grad Las Palmas De Gran Canaria; škola CEIP ALISIOS)  i naravno naša Osnovna škola Višnjevac. Napominjemo da su škole iz Lativje i Turske naši već poznati partneri iz našeg uspješno završenog projekta „Read for Fun, Fun to Read“ (radni naslov: „Čitaj radi zabave, zabavljaj se dok čitaš“). Odlična suradnja u tom projektu potaknula nas je da nastavimo i tako je nastao ovaj novi projekt. Koordinator ovog projekta je pedagoginja škole Melita Krstić. Osim pedagoginje u projektnom timu su: ravnatelj Dane Končar, nastavnice engleskog i njemačkog jezika Petra Lang, Lada Malinović i Ana Andrić, nastavnik povijesti Mislav Zemljak, nastavnica glazbene kulture Alma Mance, nastvnica likovne kulture Silvija Vukašinović, nastavnica fizike i matematike Mirjana Bagarić, nastavnica matematike i informatike Nikolina Jakić, nastavnica hrvatskog jezika Anica Ivković, nastavnica biologije i kemije Natalija Krešo te učiteljica razredne nastave Senka Lončar. U petak 25. rujna 2020. nači učenici 3.c razreda su se preko aplikacije Zoom vidjeli s učenicima škola partnera. Video ovog susreta možete pogledati ovdje. Svi smo bili jako uzbuđeni i unatoč nekim manjim tehničkim poteškoćama vidjeli smo se učenicima i učiteljima iz Lativie, Turske, Poljske, Rumunjske i Španjolske. Za učenike je to bilo novo i uzbudljivo iskustvo koje ih je oduševilo.

Drugi novi projekt je pod nazivom „Science is all around us“ (radni naslov: „Znanost je svuda oko nas“) Nositelj projekta je škola Liceoul Teoretic Sfantu Nicolae iz grada Gheorgheni, Rumunjska. Kao partneri u projektu su osim naše škole i skole iz: Poljske (grad Lodz, škola Technikum Informatyki Edukacji Innowacyjnej), Portugala (grad Rio Tinto, škola Agrupamento de Escolas de Rio Tinto) i Turske (grad Bursa, škola Ahmet Hamdi Gokbayrak Fen Lisesi Mudurlugu). Koordinator ovog projekta je učiteljica matematike i fizike Mirjana Bagarić, a u projektnom timu su još: ravnatelj Dane Končar, nastavnica biologije i kemije Natalija Krešo, nastavnice matematike i informatike Oriana Juretić-Bandić i Nikolina Jakić, nastavnik tjelesno-zdravstvene kulture Antonio Bičvić, pedagoginja Melita Krstić, nastavnica likovne kulture Silvija Vukašinović, nastavnica engleskog i njemačkog jezika Doroteja Vojedilov i nastavnica glazbene kulture Alma Mance.

Osim dva gore navedena projekta napominjemo da se naši raniji projekti projekt „Using Social Media Rationally, Efficiently and Safely" (radni naslov: "Racionalno, učinkovito i sigurno korištenje društvenih medija“) i projekt „We are looking for future Olympics Stars" (radni naslov: "Tražimo buduću olimpijsku zvijezdu“) nastavljaju. Zbog situacije sa korona virusom za sada su odgođena putovanja i vrijeme završetka projekta je produženo. Čim se iznađe mogućnost putovanja učenika naši projekti se nastavljaju i odradit ćemo sve mobilnosti i aktivnosti predviđene u projektnom prijedlogu.

Vjerujemo da ćemo kroz suradnju sa školama iz Europske Unije, njihovim učenicima i učiteljima, kroz posjete školama i prihvaćanje gostiju mnogo naučiti, obogatiti svoju školu, mjesto i sami sebe.

Za sada je ovo samo kratka najava naših novih EU projekta. O svemu ćemo još puno pisati na našoj internetskoj i Facebook stranici te na našem Youtube kanalu.

 [više]

Aktiviranje Google učionice Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 8. 9. 2020. 11:16

Od ove školske godine za nastavu na daljinu koristiti ćemo Google učionicu (Google Classroom). Pod "više" možete pogledati prezentacije koje detaljno upućuje učenike o načinu aktiviranja G-Suite računa koji je neophodan za sudjelovanje u Google učionici, te o načinu izrade školske zadaće. Učitelji informatike će tijekom prva dva tjedna nastave zajedno s učenicima na satima informatike napraviti sve potrebno i dati sve potrebne upute i educirati učenike oko načina korištenja.  

 [više]

Organizacija rada škole u šk. god. 2020./2021. u vrijeme proglašenja pandemije Covid-19 virusa

Autor: Administrator , 30. 8. 2020. 20:07

Dragi roditelji i učenici, samo međusobnim uvažavanjem i ustrajnim radom, zalaganjem i povjerenjem možemo savladati nove izazove te vjerujemo da ćemo i ove pedagoške i školske godine uspješno surađivati spremno prihvaćajući i savladavajući nove izazove. Pridržavanjem preporučenih mjera i organizacije rada štitimo vlastito zdravlje, a neizravno i zdravlje svojih obitelji i građana Republike Hrvatske.

(za nastavak teksta odaberi "više")

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Koliko je sati?

Raspored zvona

Kalendar
« Veljača 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Prikazani događaji

Tražilice

Društvene mreže

  

TV program

UPISI U SREDNJU

                                                                                             

kamo nakon osnovne?
e-novine

  

 

E-knjižnica

CMS za škole logo
Osnovna škola Višnjevac / Crni put 41, HR-31220 Višnjevac / os-visnjevac.skole.hr / ured@os-visnjevac.skole.hr
preskoči na navigaciju